onsdag 29 augusti 2007

Mycket nu

Mycket står på spel nu här hemma. Jag har hjärnan full och har inte tänkt på utmaningen, men idag blir den av! Bättre sent än aldrig. ;-)

Aktiviteter för Ponduz & Ira blir Nina Ottossons spel, "omöjliga bollen" samt dragkamp.

Försökte få lite bilder på hur lekarna och aktivering ser ut här hemma hos oss.

Som ni ser används bollen flitigt. Det sägs ju att den ska vara omöjlig att ta itu :-)


Alla sorters bollar tas tacksamt emot av dem. Ibland inte till lillhusses förtjusning....


Lek i trädgården med tokrace på nya gräsmattan är också kul. Kolla in så duktiga vi har varit på att vattna den...hm....


Såna här har inte husse många kvar av. Kan man inte plocka undan så.....strumporna är tillåtna att norpa, men inga andra tygplagg vilket dom vet. Husse gnäller över strumporna medans jag gottar mig tills frågan kommer om jag kan handla nya till honom..... dragkamp är det roligaste både Ira och Ponduz vet. Detta uppskattas av matte för det ger klara fördelar vid träningarna. ;-)



Dessa godbitarna förgyller en liten del av dagen och de mumsar fort på dessa! Ett tu 3 så tror man de hittat ett gammalt, för då har det krympt avsevärt. :-)


Trött blir man ibland. Här myser Ira i hundgården, försöker att slippa höra Ponduz "Allsång på Skansen" då Ira precis kommit i höglöp. Hon verkar tycka att han är allmänt dryg. Det låter som vi har en liten vavva här hemma för det är väääldigt ljusa toner haha. :-)
Detta var allt för idag. På återseende. ;-)

1 kommentar:

Karina sa...

Härliga bilder :)

Ja, dessa bollar som ska vara omjliga att ha itu. Det gäller nog inte Cane Corso ;)hälsar Daffie.
För Daffie hade sönder sitt ägg på ett kick :/.

Ha det gött nu